Het Interieur

 

 

In de cockpit is niets aan het toeval overgelaten. Sportstuur met drie spaken, voor  de goede grip met leer bekleed, net zoals de knop van de versnellingspook. Het bronskleurig dashboard voorkomt reflecties. De fors klokken en meters zijn ook bij donker goed af te lezen, dankzij de rood fluoreserende cijfers en wijzers. 
De dashboardverlichting is regelbaar.Op de hoge middenconsole zijn een volt en oliedruk meter aangebracht. De tijd wordt aangegeven door een digitale klok, midden boven de voorruit. De voorruit is bovendien verlaagd.
 
              digitale klok                     volt en oliedruk meter
Avontuurlijk autorijden kan heel goed samen gaan met een goed zitcomfort. De zacht beklede stoelen steunen het lichaam overal perfect, ook opzij. De portierbekleding is afgestemd op de tinten van de meubelstof en het tapijt, dat niet alleen is toegepast op de vloer maar ook tegen de middenconsole voor de autoradio, in de bagageruimte en tegen de rugleuning van de achterstoelen.
Een volledige isolatiedie bijdraagt aan een efficiente geluidsdemping. Ook de alpine versie heeft alle praktische voordelen van een Renault 5. De derde deur geeft toegang tot de bagageruimte met een vlakke laadvloer waaronder twee opbergvakken. Een voor het reservewiel, het ander voor dingen die u uit de weg wilt hebben.Voor meer oppervlak en een grotere inhoud is de achterbank voorzien van twee aparte rugleuningen. Met het terugklappen van elk apart of in combinatie krijgt u drie verschillende laadvolumes.
 
zacht beklede stoelen
2018  Renault 5 Alpine Turbo   globbers joomla templates